Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Panowie potrzebuje pomocy
Posiadam Alfę Romeo 156 crosswagon q4 4*4
Padł a w zasadzie zerwał się wał napędowy.
Czy mógłby ktoś podpowiedzieć gdzie
Mógłbym namierzyć nowy bądź używany wał napędowy?
Za nowy wał z podzespołami do wymiany kupisz używanego Crosswagon'a... A używanych jest na allegro i podobnych portalach kilka sztuk w cenie do 1000 zł. Wybór prosty.
Niestety na aukcjach znalazłem tylko pół wału bo ktoś nie miał pojęcia co sprzedaje i chciał zarobić więcej bez zupełnej wiedzy. W Polsce jeszcze nigdzie nie znalazłem wału a i regenerować go już nie chcą. Jest pomysł jak go naprawić ale to że tak powiem znajomy mechanik na własną rękę będzie jeszcze próbował
Czytając Twój pierwszy post zaraz zacząłem szukać w sieci i google doprowadziło mnie do kilku aukcji/ogłoszeń w sieci. To było allegro i olx. Ale kilka dni minęło a to są rzeczy deficytowe i jeśli ktoś też szukał to już pewnie kupił z potrzeby lub profilaktycznie.
Mam na sprzedaż. Podpora z przodu ma trochę luzu na lozysku ale jest niepozrywana, mogę dodatkowo ja odsprzedać bo moja okazala się dobra. Frezy w bdb stanie , krzyżak też. Łożysko w tylniej przystawce do wymiany. Generalnie do ogarnięcia kosztem 200zl cały.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.