Radio do systemu BOSE Alfa GT

Frost556

Nowy
Auto
Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16v CF3 150KM
Hej,

Mam pytanie odnośnie radia 1din do Alfy GT, moje fabryczne zdechło bezpowrotnie i podkradłem z pracy radio z ciężarówki z Volvo i wszystko działa. Mam adapter do bose i wszystko gra, radio ma bluetooth i działa prawie jak trzeba. Jedyny problem to moc, radio ustawione na full a gra niestety cicho. Chce je zmienić na coś co da radę z BOSE, tak więc szukam radia 1din tak do 500 zł z bluetoothem. Co możecie polecić?

Każde radio prawidłowo podpięte ma grać na odpowiednim poziomie. Jak zrobiłeś wzbudzenie wzmacniacza?

Ostatnia edycja:
Mając w aucie wzmacniacz Bose, możesz pokusić się o wrzucenie deck'a, czyli odtwarzacza bez wzmacniacza. Do Bose i tak potrzebujesz tyko Line Out. Deck'i zazwyczaj 'ex vi termini' były o niebo lepszej jakości niż "zwykłe radia"

Hej,

Mam pytanie odnośnie radia 1din do Alfy GT, moje fabryczne zdechło bezpowrotnie i podkradłem z pracy radio z ciężarówki z Volvo i wszystko działa. Mam adapter do bose i wszystko gra, radio ma bluetooth i działa prawie jak trzeba. Jedyny problem to moc, radio ustawione na full a gra niestety cicho. Chce je zmienić na coś co da radę z BOSE, tak więc szukam radia 1din tak do 500 zł z bluetoothem. Co możecie polecić?

W zasadzie nic Cię nie ogranicza, włącznie z wywaleniem Bose :-)
Jakby co to mam na zbyciu oryginalne fabryczne radio z systemu Bose ze 156 2.4 175PS 2004r.
Mam też lepszego jakościowo (jakość dzwięku) Pioneer'a DEH 5200SD (aux, usb, karty sd)
No i mam też hiendowego decka (srebrny front), obudowa w miedzi Rockford Fosgate 8250TI (wystawiony aktualnie na allegro z ceną 1000zł)
Żadne z w/w nie ma jednak BT.
Jakby co to tel. do mnie 605352235

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót