• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Bąbelki w zbiorniczku wyrównawczym.

Auto
Alfa Romeo 147 1.9jtd
Witam wszystkich !
Mam do was pytanko, otóż dzis przy wymianie podkładek pod wtryskami , po odpaleniu auta zauważyłem małe bąbelki na spodzie zbiorniczka wyrównawczego (przy dodawaniu gazu wieksze bąbelki). Płynu chłodniczego nie ubywa , jest czyściutki bez żadnych zanieczyszczeń , nie ma mazi pod korkiem wlewu oleju ani na bagnecie, temperatura trzyma 90 sztywno. Co to może byc ? Czy przerabiał ktos juz cos takiego ? Mam nadzieje ze to nie UPG. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

Amortyzatory
Powrót