ja tez uzywalem gwoździ i wyszło bez problemu
Dzięki syfon, dzisiaj miałem chwilę czasu czekając w samochodzie więc pobawiłem się troche gwoździami i w końcu udało mi się radyjko wyciągnąć, kod był na nim przyklejony, więc go wprowaziłem i radio już chula spowrotem.
P.S. Z ciekawości sprawdziłem czy strronka, kórą podał autor wątku generuje dobre kody, wpisałem nr fabryczne swojego radia i rzeczywiście wygenerowało mi taki sam kod jaki był na radiu. Tak więc http://www.radio-code.lt/ można polecić z czystym sumieniem.
Doskonale sprawują się cienkie elektory spawalnicze oklepane ze spoiwa i wygięte w literę U - profesjonalne wyjmaki![]()
Witam a co ja mam zrobić mam kod do radia i po wmianie akumulatora mam cztery kreski jak czekam owa godzine na napis code to wyłącza sie radio po 20 min.i klapa kluczyk w stacyjce tez nie pomaga.
no jak masz kreski to wprowadzasz kod i radio sie uruchamia. kod wprowadzasz przyciskami od kanałów radia
Witam, a ja mam do kolegów takie pytanie, u mnie w radyjku nie wyświetlają się do końca literki, no i łapie tylko 3 stacje radiowe, trzeba je od nowa jakoś odkodować? Proszę o pomoc bo nie znam się nic a nic na tych rzeczach...
cześć
wymieniłem aku no i ten sam problem...
Próbowałem wyjąć radio wkładami do długopisu, ale mi się nie udało.
Po włożeniu wkładu w otwór czułem lekki opór, po czym cichutkie "pstryk" i wkład wszedł jeszcze głębiej- ale głupio to brzmi
No i co dalej muszę robić?
edit:
Ew. czy mógłby ktoś wrzucić foto jak wyglądają te zatrzaski po wyjęciu radia i jak wyglądają mocowania w kieszeni radia?
Ostatnio edytowane przez Łysy0800 ; 05-12-2010 o 16:27
niedaleko wkładasz może z 5cm najpierw z jednej strony góra i dół i ciągniesz do przodu by się trochę wysunęło potem druga strona i wychodzi całe. ja mam kaseciaka to paluchy w otwór kasety i ciągnę w CD ciężej tam zmieścić palceale jakoś trzeba ciągnąć. a co do zdjęć to trochę zimno by lecieć do auta i rozbierać