lampki pod popielniczką

aquarius6

Nowy
Auto
156 SW 1.9 m-jet Nero Metalico
Witam

w mojej alfie 156 fl pod popielniczką znajduja sie dwie czerwone diody które ładnie podświetlają schowek - nie wiem czy tak oryginalnie było montowane czy poprzedni właściciel sobie tak wymyslił ale raczej sa oryginalnie:P od niedawna jedna z nich zaczela denerwująco migotać może ktos juz te diody wymieniał i wie jak sie do nich dobrać?

pozdro

W oryginale tak nie było. Jak to zamontował ciężko zgadnąć ale podejrzewam, że finezji w tym nie będzie.

a to mnie zaskoczyłeś bo wygląda jak by było oryginalnie zmontowane:) w takim razie musi być jakiś łatwy dostęp bo wątpie żeby mu się chciało cały panel rozbierać dla dwóch lampek:p

właśnie nie świeci tak mocno tylko delikatnie podświetla - to są małe diody na prawde nie wygląda to źle dlatego myslałem że to może w oryginale tak:P

Masz na myśli tą małą półeczkę pod popielniczką czy samą popielniczkę? Bo wydaje mi się, że popielniczka jest podświetlana po otworzeniu. Będę musiał jutro sprawdzić.

popielniczka jest podświetlana, niestety żarówka się przepaliła i nastała ciemność :(

nie nie podświetlenie popielniczki to swoją drogą to jest na biało a te diody podświetlają dokładnie w narożnikach tą półkę pod popielniczką razem to sie ładnie komponuje z podświetleniem deski rozdzielczej:P

Amortyzatory
Powrót