Temat Rzeka Co Robic???

Status
Ten wątek został zamknięty.

ramzesss3

Nowy
Auto
alfa romeo 156 1.9 JTD + włoski skuter ferro :)
jak w temacie jest i bylo walkowane caly czas ale szczerze mowiac niewiem dalej co mam robic chodzi dokladnie o temperatóre silnika w mojej ar 156 jtd przez ostatni tydzien temperaora powietrza wynosi umnie od 0 do nawet -6 stopni podczas jazdy po około 2km na wskazniku dochodzi ledwo do 50 a w aucie juz wieje ciepło a po około 8km wskaznik jest na 50 a w aucie goraca jak ustawie na 24 stopnie i nadmuch na 3kreski czy to termostat czy wskaznik mi zle pokazuje z gory dziekuje za pomocne odpowiedzi.

wlasnie nie mam przed fl zapomniałem napisac

- - - Updated - - -

w nogach pasazera mam dziwna czarna obódowe cos wsrodku jest ale nawet tego nie odkrecałem zeby sprawdzic.

w środku jest zapewne dmuchawa :-)
temp faktyczną można szybko sprawdzić na kompie jak to wyżej napisano :-)

jak w temacie jest i bylo walkowane caly czas ale szczerze mowiac niewiem dalej co mam robic chodzi dokladnie o temperatóre silnika w mojej ar 156 jtd przez ostatni tydzien temperaora powietrza wynosi umnie od 0 do nawet -6 stopni podczas jazdy po około 2km na wskazniku dochodzi ledwo do 50 a w aucie juz wieje ciepło a po około 8km wskaznik jest na 50 a w aucie goraca jak ustawie na 24 stopnie i nadmuch na 3kreski czy to termostat czy wskaznik mi zle pokazuje z gory dziekuje za pomocne odpowiedzi.

Kolego dla takich osób jak ty jest specjalnie podwieszony temat:
http://www.forum.alfaholicy.org/147...ie_termostatow_silnikow_jtd_twin_spark_v.html
Tam masz wszystkie informacje, więc po co zaśmiecasz forum zakładającznowu temat o temperaturze???????

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót