Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam . Mam problem z otwarciem bagażnika . Przy fotelu kierowcy ta "rączka" tak jak by nie do końca odbijała , a 2 sprawa że nie mam kluczyka do bagażnika ;/
Nie , po prostu Poprzedni własciciel złamał kluczyk i przez to wymieniał stacyjkę , dlatego kluczyk pasuje tylko do stacyjki ;/
Qba -linka na swoim miejscu .
zamek mocowany jest fabrycznie na zrywalne sruby, po odsłonięciu emblematu z zewnątrz widać zaślepki, jak je wydłubiesz to znajdziesz tam śruby z gładkimi łebkami, nawierca się je małym wiertłem , robimy w tych łebkach trzy lub cztery otwory obok siebie tak żeby można było płaskim śrubokrętem odkręcić, jak już ruszy to idzie lekko, od środka to nakrętka jast zgrzana do klapy, nie do ruszenia,chyba ze ktos wczesniej juz wymienial zamek i cos pokombinował
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.