Fotele recaro

buksal

Nowy
Auto
Giulietta 1,4 TB
Witam,
kupiłem do mojej 156 fotele recaro z wersji sportpack 2 i tu się rodzi moje pytanie jak się reguluje długość siedziska w nich? szukałem jakiejś wajchy i nie widzę, a na chama nie chcę próbować, bo jeszcze połamię. Takie same fotele występowały chyba w wersji TI, tylko że w skórze.
Pozdrawiam

Zwyczajnie wyciągasz tą przednią część. Wsadź palce w tą szczelinę między częścią stałą siedziska a tą wysuwaną i wysuń - ot i cała filozofia ;).

Rzeczywiście, na fotelu kierowcy to działa, ale już na fotelu pasażera nie. Coś musiało się zepsuć. Po niedzieli się temu dokładniej przyjrzę.

Witam. Odkopię stary temat.
Jestem nowy i chciałem zapytać odnośnie foteli Recaro z pakietu Sport Pack 2 czyli wersja materiałowa. Posłużę się zdjęciem od użytkownika z forum.

Czy w tym fotelu jest możliwość regulacji zagłówka w pozycji pionowej czyli góra-dół?

Załączniki

• 223.jpg
    223.jpg
    49.2 KB · Wyświetleń: 63
Jest. Dla przykładu fotka z wysuniętym zagłówkiem:

348.jpg

Dzięki za szybką reakcję :) Też widziałem fotki w sieci z wysuniętym zagłówkiem ale jak go wyciągnąć? U mnie siedzi jak przyspawany.

Odświeżę sprawę. Na anglojęzycznym forum trafiłem na informację, która mówi, że należy dostać się do wnętrza siedzenia i tam jest przycisk. Szukałem jakiejś ukrytej dźwigienki, przycisku blokady zagłówka itp. i nic takiego nie ma. Zdjąłem tylną kieszeń - fotki poniżej. Jest osoba, która posiada taki fotel i powie czy zagłówek jest wysuwany?P1180445.jpgP1180442.jpgP1180443.jpgP1180444.jpg

witam ja mam takie foteliki cały komplet w skórze i sam się zastanawiałem jak podnieść te zagłówki....
na razie fotele leżą w garażu już jakieś pół roku ponieważ w głowie zrodził mi się wielki projekt i tak w tym siedzę...

Amortyzatory
Powrót