• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

zapytanie o chłodnicę 2,0 ts 2001r 150KM

• Autor wątku Autor wątku msl
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

msl

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 Sportwagon 2,0 TS 2001r.
Witam,
mam pytanie odnośnie chłodnicy do AR 156 2,0 ts 150KM. Znalazłem w necie sprzedawcę mającego kompletną chłodnicę ale powstał problem gdyż podobno są jakieś trzy rodzaje chłodnic. Wiem o różnicy klima/bez ale jakieś inne to nie wiem. Może ktoś mi podrzucić na co jeszcze zwracać uwagę.
Z góry dzięki.

Dwa dni temu... załążyłem chłodnice do mojej 2.5 v6. Gdy zamawiałem przez internet nie było rozgraniczenia na wersje silnikowe. wiec jedna chlodnica do wszystkich wersji silnikowych.

Amortyzatory
Powrót