Witam Was wszystkich. Mam do kupienia Alfe 156 z silnikiem 1.9JTD po okazyjnej cenie. Do zrobienia są drzwi i ogólnie do poprawek lakierniczych. Polecacie ten model? Jak z awaryjnością tego silnika?
Witam Was wszystkich. Mam do kupienia Alfe 156 z silnikiem 1.9JTD po okazyjnej cenie. Do zrobienia są drzwi i ogólnie do poprawek lakierniczych. Polecacie ten model? Jak z awaryjnością tego silnika?
Połączenie słów Alfa i tanio nie brzmi zbyt dobrzeCzemu cena jest okazyjna? Dizle generalnie mają opinię mniej awaryjnych niż benzyniaki, no ale to też zależy jak ten dizel był eksploatowny.
Cena okazyjna dlatego, że gościa złapali jak wracał podpity no i zabrali mu PJ i wklepali sporą grzywną, która nie ma z czego zapłacić dlatego pozbywa się auta. Ile jest warta Alfa z takim silnikiem z 2001 roku? Nie wiem czy każda jest tak samo wyposażona, ale ma skórę, elektryczne szyby itd.
this is my truth tell me yours
"Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard
Ile promili miałes![]()
Ja bym w progi nie wierzył bez wbicia śrubokrętu od dołu. Zrobiłem błąd i tylko obmacałem, a jak przez przypadek zawadziłem nogą kopiąc w koło to mi kawałek odpadł
Na tanie JTD uważaj, daj komuś dobrze przetrzepać zanim kupisz. Cenowo 156 z 2001 to chyba okolice 10 tysi jak jest w dobrym stanie i z 8 jak w sensownym nie od handlarza?
10 tyś za 156 z 2001 roku jest ceną nierealną.
Swoją, z tym silnikiem i z tego roku sprzedałem za 8100 po dość długich bojach ale jej stan obiektywnie oceniam jako fantastyczny...
za bardzo dobrze utrzymaną 156 z 2001 roku za 10 tyś to jest odpowiednia cena.
Ale silnik musi być IDEALNY tak samo jak reszta elementów blacharskich.