S
stachuelo18
Guest
Da sie wlaczyc powiadomienie zamkniecia lub otwarcia drzwi swiatlem?? Awaryjnym lub cos
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Dzięki za odpowiedź, bo też mnie to nurtowało. Sprawdzę oba sposoby i dam znać.meta system to nie jest alarm montowany fabrycznie i faktycznie trudno cokolwiek na jego temat znaleźć - i tu nic nie wiem.
jesli chodzi o alarm montowany fabrycznie to opcje sa dwie:
1. albo taka opcję właczyć programowo w centralce (ale tu sie nie wypowiem) albo
2. w bagazniku na suficie obok odbiornika pilota powinieneś mieć brązowy przekaźnik - często jest wyjmowany żeby nie migało (tak jest u mojego kolegi - wyjęcie przekaźnika powoduje że nie miga) - ale u mnie (mam wersję po lifcie wnętrza) to czy ten przekaźnik jest czy nie to i tak miga... - co mnie wkurza bo mam pustą podstawke przekaźnika i nie wiem po co.
http://www.forum.alfaholicy.org/att...niszczony_pilot_od_centralnego_zamka-mat2.jpg
chetnie odkupie taki przekaznik.
Jezeli mryga a nie chcesz zeby mrygało.
kkl z przełacznikiem pinów, alfaobd pełna wersja i mozna to wylaczyc w ustawieniach zamka
Przed-liftowe nie miały sygnalizacji kierunkami.Mam wersję sedan z 1999r i nie mam nawet miejsca na ten przekaźnik. Czy możliwe jest to, że fabrycznie nie było sygnalizacji zamknięcia/otwarcia światłami awaryjnymi?
lesio146 ja mam przed-liftową i u mnie mrugaale być może poprzednik coś majstrował