wymiana postojówek.. jak..?

• Autor wątku Autor wątku loki
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

loki

Guest
Witam może to będzie głupie pytanie i temat ale niestety nie wiem wiec pytam na forum (po to one jest chyba żeby pytać i sobie pomagać :D)

Pytanie moje takie jak w temacie.. jak wymienić postojówki próbowałem ale zauważyłem że jest ona schowana i zbytnio nie ma dojscia do niej kombinowałem od dołu ale nic tam nie znalazłem.. musze wyciągnąć lampy..??? bo dziwnym trafem przepaliły mi sie dwie naraz.. (dodam ze mam Hidy) i świeci mi kontrolna na desce o przepalonej żarówce..

naprawde nie mam pojęcia może mi ktoś pomóc..??????

Ostatnia edycja:
może bardziej byś mi to mógł wytłumaczyć.. zgrabne rączki mogę załatwić :D
gdzieś od dołu mam szukać..?

Odkręcasz pokrywę żarówki(tą większą),wsadzasz zgrabną rączkę,musisz wymacać taki jakby półmotylek,wyciągasz i wymieniasz żaróweczkę ;).
Fakt,trochę kombinacji przy tym jest ale dasz radę :)

ok i właśnie o taka odpowiedz mi chodziło..
dzięki i pozdrawiam..

Niech prowadzi cię instynkt mężczyzny:
przez całą zabawą wsadź palec i wybadaj jak to tam wygląda :)

a ja się podepne do kolegi z tematem, mam problem wymiany żarówki swiateł długich, pozycje spoko wymieniłem, mijania też, a mam problem z wymianą żarówki świateł długich z prawej strony.

a ja się podepne do kolegi z tematem, mam problem wymiany żarówki swiateł długich, pozycje spoko wymieniłem, mijania też, a mam problem z wymianą żarówki świateł długich z prawej strony.

Ściągnij sobie maskownicę zbiorniczka płynu spryskiwaczy, będzie trochę miejsca na łokieć i rękę;)
A później niestety pozostaje penetracja, dla mnie najgorsze jest zawsze ściskanie tych blaszek, no i zakładanie tej przeklętej żarówki...

Długich jeszcze nei wymieniałem, ale wydaje mi się, że dojście tam jest najprostsze...

dlugie to kajn problem, halogeny w sumie tez... ale mijania mnie wykanczaja nerwowo.

Pierwszy ref byl katorga.. Drug poszedl juz leciutko .. Wymienialem komplety..Myslalem ze juz to opanowalem.. Jakis czas pojezdzilem i Musze wymienic teraz mijania (i to od str kierowcy ;/ ) .. dzis sie zabralem i sie zdziwilem hehe ;/ Odlozylem to na jutro.. Zabraklo cierpliwosci na to, moze jutro sie uda :P:P Pzdr

Amortyzatory
Powrót