Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witajcie ! Kochani potrzebuje Waszej pomocy. Pilnie poszukuje SILNIKA DO 156 2.0 TS SELESPEED Z 99r . Będziemy ogromnie wdzięczne za jakąkolwiek informacje
Ja swój kupiłem tutaj http://auto-west-pl.eu/ wydaje się być ok choć miałem małe zamieszanie zamiast 1.8 wysłali mi 1.6 bardzo ładny nie ma co mówić nawet mechanik był zaskoczony ale odesłałem i wysłali prawidłowy tłumaczyli się że kupili go jako 1.8 ale jak wysłałem im zdjęcia gdzie wysokość bloku w ich 1.6 jest mniejsza o 3cm od mojego 1.8 wymienili bez problemu tyle ze musiałem poczekać
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.