ewik
Nowy
Witam . Mam alfę Romeo 156 1.9 jtd z 1999 roku, i chciałam ją troszeczke zmienić. Chciałabym zapytać czy da radę włożyć ledy oczywiście o braku homologacji nie ma mowy, tak żeby były zamontowane w lampie ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie no, ja też nie wierze że prowokujesz forum AR takimi pytaniami.Nie, no panowie! Nie wierze że nikt z was się nie spotkał z takim pytaniem .
Co za prowokacja . Kupiłam swoją alfe w maju i poprostu nie mam się kogo dopytać. A gdybym wiedziała że tak panowie rozdrażni moje pytanie wcale bym tu nie zaglądała nawet , ale myślałam że jako alfaholicy powiecie czy odradzicie a nie naskoczycie jak bym wam chciała wasze auta zabraćNie no, ja też nie wierzenie że prowokujesz forum AR takimi pytaniami.
Dla mnie to możesz sobie nawet akwarium z rybkami "zamątować" w lampach. Tylko co chcesz osiągnąć tymi ledami.
Ledy w lampach ? Prosze bardzo http://allegro.pl/listing/listing.p...ngagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-aut-1-3-0907
Lepiej kupić oryginalne lampy używane a jak już nowe to może jakieś DEPO albo TYC.