T
Tomi004
Guest
Witam, jak w tytule potrzebuję schematu instalacji klimatyzacji w AR 156, Jutro jadę do elektryka, ale muszę mieć jakiś schemat żeby dojść dlaczego nie działa mi klima
A na majówkę przydalo by się żeby byla sprawna 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jestem pewien bo milem nabite 400g czynnika i 7ml oleju (powinno być 650g i 140ml) ale spec powiedział że przy tej ilości czynnika powinna chłodzić i powinna się zalanczać. Mam objawy takie że kontrolka świeci ale sprzęgło przy sprężarce i wentylator nie zalancza się. Na pewno jutro sprawdzimy czujnik od ciśnienia ale musze wiedzieć co jeszcze moglo się zwalić i przydal by sie schemat![]()
No dzięki za info dziś zrobiłem klimę okazało się że przekaźnik się spalił, teraz chłodzi jak marzenieale jeszcze muszę poszukać przyczyny dlaczego wentylator od chłodnicy nie działa ;/
A właśnie jak jest u ciebie z tymi wentylatorami, obydwa się wlanczają przy używanej klimie czy tylko jeden dziala??