Service manual - eLearn

• Autor wątku Autor wątku Alfor.GTA
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Alfor.GTA

Guest
eLearn do 156 i inne 145,146,147,159,164,166

Ostatnia edycja:
przy takim tempie przyznawania mi punktów przez szanownych moderatorów drugą turą będzie musiał zająć się ktoś inny :D

Marcin - idzie ci doskonale - pomysl o tym co na PW wysylalem :)

Czy eLearn jest tylko w wesji angieslkiej. Ja poszukuje polskiej?

skąd można to ściągnąć?

Odświeżam temat z pytaniem czy ktoś widział gdzieś bądź posiada wersję polskojęzyczną, ale działającą, bo te które znalazłem niby obsługują język polski ale podczas próby jego wybrania pojawia się błąd i informacja, że polskiego nie obsługuje. :( Albo może ktoś posiada jakiś inny poradnik techniczny wykonywania napraw? Oczywiście w naszym ojczystym języku, bo pochwalić znajomością języka angielskiego to ja się mogę, ale tutaj jest bardzo dużo zwrotów technicznych, które utrudniają pracę.

Ostatnia edycja:
Tak naprawdę ten eLearn to nic nadzwyczajnego. W sumie pozytek jest jedynie ze schematów elektrycznych. Juz chyba fajniejszy jest Esi Tronic.

A co to jest Esi Tronic? Wybacz jakoś nie spotkałem się z tym jeszcze. Ogólnie poszukuję jakiegoś poradnika książki albo programu, który ułatwi mi przeprowadzanie pewnych czynności związanych z naprawami.

Esi Tronic. Program od Boscha. Zawiera większosć marek. Dane samochodów, mechanike, gdzie są podłaczenia kostek diagonstycznych itp. Kiedyś miałem wersję demo na kompie. Bardzo przydatna.

Amortyzatory
Powrót