co to za zderzak?

Black Jack

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 2000r
Szukałem nie znalazłem tematu na forum jesli jest proszę moda o przeniesienie...
Co to jest za zderzak
http://www.car-vs-car.de/images/autos/galerie/galerieAlfa-Romeo--156-Sportwagon-FoXK.jpg
Obstawiam ze zender jakiś ale dokladnie ktos wie? Szukam i nawet nie wiem czego po omacku.. W necie najczesciej występuje jako sport bumper a to musi być jakiś pakiet bo mam go nawę w książeczce od mojej alfy z 1999r. Tyle ze bez opisu...

jakkolwiek nie idź w kierunku niemieckiego tunningu...

jakkolwiek nie idź w kierunku niemieckiego tunningu...
Za późno...

Ale co ciekawe ten zderzak mam w orginalnej książeczce którą dostał p[ierwszy właściciel mojego wozu z autem... Są w niej też parasolki torby zegarki alfa i ciekawa fela której nigdy nie widziałem wrzuce potem foty jak ktoś chce...

Ogólnie doszedłem że to jednak chyba zender. Mnie sie podoba osobiscie (tu ktos nawet założył:
https://www.youtube.com/watch?v=3xv02o9WJ8Y

To jest oryginał Alfy. Można było sobie zamówić go w opcji
373.jpg
374.jpg

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

Jak wielką różnicę robi tu orginalny grill! Na zdjęciach z książki wygląda względnie dobrze, a tam na górze słabo. Nie mówiąc już o tragicznym cadamuro :/

Jak wielką różnicę robi tu orginalny grill! Na zdjęciach z książki wygląda względnie dobrze, a tam na górze słabo. Nie mówiąc już o tragicznym cadamuro
Zgadzam sie w 100% jak dla mnie cadamuro jest obleśne od zawsze pierwszą fote wrzuciłem na szybko pierwszą lepszą z tym zderzakiem.. Ale juz na tym sedanie z filmu YT wyglada to moim zdaniem oK... Wczoraj znalazłem jeszcze to też osobiscie mi sie podoba:
Edited by Alfadublin on 08February2006 at 20_00.jpg
Niemniej itak nie zmienie pewnie zderzaka bo dostepne są tylko laminaty a uważam że to lipa... Dostac cos z ABS do 156 graniczy z cudem

Tak, to prawda, ten z filmiku wygląda już lepiej, jest chyba taki sam, jak w książeczce. Może warto podjechać do ASO, dowiedzieć się jaki to dokładnie i wtedy szukać również na zagranicznych stronach? ;)

Jak wielką różnicę robi tu orginalny grill! Na zdjęciach z książki wygląda względnie dobrze, a tam na górze słabo. Nie mówiąc już o tragicznym cadamuro :/

Przepraszam Cię bardzo.Jestem upierdliwy w tym temacie więc wybacz mi Kolego !!!! Ale... grill to albo w Golfie albo z kiełbaskami. Tu mamy/widzimy scudetto.
Sorry ;)

Przepraszam Cię bardzo.Jestem upierdliwy w tym temacie więc wybacz mi Kolego !!!! Ale... grill to albo w Golfie albo z kiełbaskami. Tu mamy/widzimy scudetto.
Sorry ;)

Aaa, przepraszam najmocniej! :D Niestety większość moich zmotoryzowanych znajomych ( część z nich jeździ VAG-ami ;p), sądzi że to grill, więc muszę zawsze się dostosowywać do nich :D
Także przepraszam i obiecuję poprawę! ;)

Sorry
Rozumiem że to z przymrużeniem oka wstawka byłą?... Jest generalnie z tego w swiecie motoryzacji gruba polewa jak to alfiarze nie mają sedanów tylko berliny i zamiast kombiaczy (choc po gabarytach w alfach to bardziej hatchbacki) mają sportwagony.... Ale jak tam kto lubi dla mnie to jest grill ... Ciekawe czy na pewną znaną i lubianą czynność tez powinniśmy mówić FELLATIO?

Amortyzatory
Powrót