Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
korzystał ktoś z tego sklepu ??? bo jakiś dziwny mi się zdaje.
ja póki co czekam chyba 3ci miesiąc na to koło - tanifiat z allegro zamówił trochę więcej, mechanik sprawdzał różne źródła - mówi że wyschnięte. Ponoć ktoś regeneruje zakładając poliuretan zamiast tego paska gumy, ale jakoś się boję takich kombinacji.
[MENTION=3383]Andrzejsr[/MENTION] - i co? Pstro?1go czerwca miało być za 2 tygodnie ... sam sprzedawca podsumowuje sprawę jednym słowem, które wszystko mówi : Włosi
Czyli w tłumaczeniu na nasze : "mamy was wszystkich w d. , ale za to mamy styl, dusze i pasję" .
ps z 3 miesiącami przesadziłem, ale zaraz będą 3![]()
To moje ma lekką szparkę między tym pierścieniem gumowym a żelastwem, i się zdecentrowało. Sam nie wiem co robić za bardzo, póki co delikatnie jeżdżę.
Zaraz się przypomnę mu jeszcze raz.
Mi nawet nie odpisali .... Masakra jakaś z tym kołem pasowym , okazuje się że nawet nie ma go skąd kupić chyba nie pozostaje nic innego niż jakas rzeźba , żeby zminimalizować to piszczenie przynajmniej
Ponoć ktoś je regeneruje dając zamiast gumy poliuretan. Jak będę u mechanika to popytam o namiary bo to on mi o tej alternatywie mówił. Z tym że ja się jakoś obawiam takiej rzeźby właśnie. Ewentualnie czy nie umiałby ktoś tego dorobić - litego, bez tego paska gumy, przecież guzik to daje? a może nie, może daje coś?
Doszło, szybko całkiem, wygląda ok, ale jeszcze niech mechanik się wypowie przy zakładaniu - moooże w przyszłym tygodniu..
Na Amazon jest jeszcze wersja INA (w opisie INA a numer LUK podany??? ) , tańsza i z tańszą wysyłką, ale piszą 1-3 tygodnie, a to (z Barcelony) było "w magazynie" , droższe ale chciałbym przed końcem wakacji zakończyć wizyty u mechanika... a jeszcze poprawki konserwacji, wgnioty wstrętne... ech.