brak halogenow przod i tył wnetrze fl

Witboy

Nowy
Auto
156 2.4 150km
jak w temacie nie swieca mi sie halogeny w sumie to dzis odkrylem, sprawdzilem bezpieczniki pod kierownica wszystkie sa ok, nie zaswieca sie dioda ani od swiatel przednich ani tylnych, alfa po fl wnetrza czyli przy lewarku przelaczniki, wiazka podpieta pod przyciski

Przy załączonych postojowych sprawdzales?

Wydymione samsungiem.

no wiadomka :d i postojowych i mijania, schowek jak nowka nawet nie zarysowany w srodku tak samo i jakos serca nie mam zeby to rozbierac bo chyba tam sa bezpieczniki jeszcze ?

Jest jest :)

Hmm to miernik w ruch. Moge wieczorem schematy podeslac :)

Wydymione samsungiem.

W schowku jest klapka, u góry. Ją się zdejmuje bezinwazyjnie. Tam są niektóre przekaźniki i bezpieczniki. Ale przednie mają inny bezpiecznik niż tył. Szukaj prądu...

Nie wiem jak w polifcie ale w przedlifcie za schowkiem jest taka biała puszka (sterownik?),u mnie do srodka dostawała sie wilgoc i tez nie bylo przednich przeciwmglowych.Działały dopiero po dłuższej jezdzie jak troche odparowało.

sprawdzilem wtyczke miernikiem, i dwie masy sa ok, do tego prad jest chyba na 2 pinach niebieskich i jeszcze jednym jakims, ogolnie działa wylaczanie asr działa wszystko swieci kontrolka, na zegarach chyba tez cos sie wtedy zapala, tez od kontroli trakcji, ale no nie wiem jeszcze moze ten schowek sciagne

a dodam ze bezpieczniki przy aku i pod kiera sprawdzone, bledow na desce czy infocenter tez nie mam o zarowkach jak by wszystko bylo ok

Amortyzatory
Powrót