Dysze spryskiwaczy

przemo832

Nowy
Auto
AR 156 SW 2.4JTD CF2 136KM 2000r
Sprawdzal ktos czy pasuja do naszych 156-tek dysze z:
Fiat Doblo 2000-2009
Fiat Ducato II 2002-2006
Fiat Ducato III 2007-
Fiat Panda 2003-
Fiat Punto II 1999-2003
Fiat Albea 2002-
Fiat Palio Weekend 2005-

albo z obojetnie jakiego innego samochodu (zwykle nie mglowe) ktore daja rade przy wiekszych predkosciach (wiem czytalem o C3/206 jednak one nie pasuja do 156 jak to tu na forum pisza)

Za tymi z Pandy/Punto przemawia cena 5.5zl/szt, pytanie tylko czy pasuja bo pryskac chyba mocniej powinny ze wzgledu tylko na 3 strumienie...

//Edit:
Po zakupie dysze z powyzszych modeli pasuja idealnie, plug&play, posiadaja regulacje identyczna jak w ori, jedyna roznica to sa trzy drozne - cena ok 15zl za komplet z wysylka :)

Ostatnia edycja:
Jak nie znajdziesz odpowiedzi to może jednak dołożyć do ori. Są po 30zl.

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

No wlasnie i tu jest problem 30zl/szt + wysylka i robi sie z tego prawie 75zl, duzo troche jak za takie duperele :) temu szukam zamiennikow bo jak by te z pandy pasowaly to komplet mamy za 16zl z wysylka...

//Edit:
no nic kupilem dwie sztuki zobaczymy czy beda pasowaly...

Ostatnia edycja:
Plug nad play pasuja z uno są w miare fajne bo maja 3 oddzielne metalowe dysze które łatwo można ustawić

Jasne jasne, jak będą pasować to jak kiedyś mi padnie, rozwaze. Choc ja w tym tygodniu po rabacie klubowym z przesyłką do paczkomatu kupilem za je za 64.

Plug nad play pasuja z uno są w miare fajne bo maja 3 oddzielne metalowe dysze które łatwo można ustawić

Te z uno kosztuja tyle samo co ori :) fajne bo wlasnie metalowe i mozna ustawic kazda dysze z osobna ale mi raczej chodzilo o tansze rozwiazanie :D ale jak juz bym mial zamiar wydac tyle kasy (nie zeby to jakos duzo bylo :D) to bym kupil wlasnie te z uno...

Kupilem te z pandy/punto/ducato, dam znac czy pasuja...

Kurcze, ja to motoryzacyjnym po 5 czy 10 kupowalem... Wiec nie wiem z kad ta cena

Dysze pasuja idealnie, poza tym ze ori sa 4 drozne a te 3 drozne roznicy nie ma, tak ze plug&play i za 15zl mamy komplet :)

Ostatnia edycja:
i co, rzeczywiście lepiej sikają?

Bez wideo sie nie liczy wymiana [emoji14]

Czy lepiej sikaja? No na pewno lepiej niz stare poprzytykane, nie wiem jak sikaly nowe ori :)

Wideo wrzuce w przyszlym tyg. bo oddalem auto do blacharza...

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót