czesc
Czy mógłby ktoś powiedzieć mi gdzie dokładnie znajduje się bezpiecznik od tempomatu i jaki jest jego prąd nominalny?
AR 147 1.6 (105koni) 2001r.
czesc
Czy mógłby ktoś powiedzieć mi gdzie dokładnie znajduje się bezpiecznik od tempomatu i jaki jest jego prąd nominalny?
AR 147 1.6 (105koni) 2001r.
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 11-07-2009 o 15:00
http://www.forum.alfaholicy.org/147_...tml#post197013
Jak widać brak beZpiecznika do tempomatu...
w skrzynce pod kierownica ewidentnie brak beZpiecznika od tempomatu ale o ile mi dobrze wiadomo nie jest to jedyna skrzynka, takze jesli ktos naprawde wie o co chodzi prosze o pomoc![]()
Bezpieczniki są też przy akumulatorze ale tam też brak tego bezpiecznika. Z liku, którym Ci podałem jest instrukcja do Twojego samochodu. Ściągnij i poczytaj i zobaczysz, że nie ma takiego bezpiecznika
wiec jaka moze byc przyczyna niedzialajacego tempomatu? robie wszystko jak w instrukcji i zadnej reakcji:/![]()
sprawdz czujnik sprzegła, hamulca. Lampka się zapala na desce?
nie zapala sie:/
a bezpiecznik F35 to od czego Panowie niby jest![]()
bezpiecznik F35 sterowanie Cruise Control /tempomat/ - regulatora stałej prędkości - sterowana jest centralką kontroli silnika M10 poprzez odpowiednie sterowanie Cruise Control H7 znajdujące się po lewej stronie kierownicy.Sterowanie H7 zasilane jest poprzez wyłącznik zapłonu (INT) styk 2 w linii zabezpieczonej bezpiecznikiem F35 w skrzynce bezpieczników pod deską rozdzielczą.
hmm, wymienilem bezpiecznik ale ikonka tempomatu nadal sie nie zapala:/ panel sterowania tempem nie reaguje(