lozysko

• Autor wątku Autor wątku teky
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

teky

Guest
witam posiadam alfe romeo 156 2.0 99r. juz 2 lata nigdy wiekszych problemow niemialem do polski mnie dowozila bez problemu jednak teraz musze wymienic lozysko w przednim kole i tu mam problem ..wracam ze sklepu gdzie sprzedawca chce mi sprzedac lozysko wyciskane a nie z piasta bo jak twierdzi u niego w ksiazce takie lozyska z piasta byly od 2000r to moj 1 post wiec prosze o wyrozumialosc a jesli juz bylo to walkowane pare razy to sory i jak mozecie podajcie linka chetnie sie zapoznam dzieki

Łożyska z piastą (a i jeszcze zpierścieniem ABSu) były od zawsze

Tak jak pisze Maciek.
Koszt z dobrej firmy ok. 300zł

witam posiadam alfe romeo 156 2.0 99r. juz 2 lata nigdy wiekszych problemow niemialem do polski mnie dowozila bez problemu jednak teraz musze wymienic lozysko w przednim kole i tu mam problem ..wracam ze sklepu gdzie sprzedawca chce mi sprzedac lozysko wyciskane a nie z piasta bo jak twierdzi u niego w ksiazce takie lozyska z piasta byly od 2000r to moj 1 post wiec prosze o wyrozumialosc a jesli juz bylo to walkowane pare razy to sory i jak mozecie podajcie linka chetnie sie zapoznam dzieki
:DPowiedz Panu w sklepie, żeby wyrzucił tę książkę i sprzedał Ci łożysko SKF-VKBA 3502, lub odpowiedni zamiennik do tego.

tak chyba zrobie i to zaraz tutaj za lozysko te wlasciwe wolaja miedzy 60-75 £
ani slowa jakiej firmy podobnie jak z innymi czesciami jesli sie kupuje samemu w sklepie

Amortyzatory
Powrót