Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2
  1. #1
    Użytkownik Świeżak
    Dołączył
    11 2014
    Auto
    Alva 156jtd 105km
    Postów
    41

    Domyślnie Po wymianie alternatora auto nie odpala

    witam. Tak jak w temacie, po wymianie altka auto nie pali. jest to dizel 1.9 16v 150km. Po podpieciu kompa widnieje blad P0090, obstawiam filter paliwa ale moze ktos cos doradzi


    › Więcej...: Po wymianie alternatora auto nie odpala

  2. #2
    Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar jaboleq
    Dołączył
    06 2010
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 156 SW 1.9 16V powered by @sdero
    Postów
    7,214

    Domyślnie

    Nie podpięty regulator paliwa?!

    Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
    ::::::: I am IN LOVE with trance! ::::::: Moja włoszka :::::::

Podobne wątki

  1. Auto nie odpala po wymianie wtryskiwaczy 2.4 JTD 136km
    Utworzone przez motoman12 w dziale 166
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 18-11-2018, 10:10
  2. [159] P0560 po wymianie alternatora
    Utworzone przez magil w dziale 159/Brera/Brera Spider
    Odpowiedzi: 16
    Ostatni post / autor: 29-08-2018, 07:28
  3. Po wymianie silnika auto nie odpala. 2.4 JTD
    Utworzone przez anka_malik w dziale 156
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 25-10-2016, 20:58
  4. Problem po wymianie alternatora ...pomocy!!!
    Utworzone przez petrek10 w dziale 147
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 12-11-2014, 18:15
  5. [145] Po wymianie alternatora, brak wolnych obrotów!
    Utworzone przez Jaqob w dziale 145/146/155
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 18-05-2012, 12:06

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Amortyzatory Hamulce