• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Hałas przy przełączaniu wstecznego.

• Autor wątku Autor wątku ideally
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Tagi Tagi
    hałas
I

ideally

Guest
A 156 2,0 - Hałas przy przełączaniu wstecznego.

Alfa 156 2,0TS '98.

Dziwne zachowanie skrzyni przy przełączaniu biegów.

Tylko i wyłącznie przy wrzucaniu wstecznego następuje dziwne uderzenie aż czuć w całym aucie (trzęsie nim). Dodam, że nie zawsze to występuje, gdy wcześniej poruszam biegami na luzie. Co to takiego? Dodam, że przy wrzucaniu innych biegów nie ma tego.

Ostatnia edycja:
ideally wytłumacz mi dwie sprawy - dlaczego piszesz z 2 profili i czemu usuwasz treść własnych postów z drugiego nicka

http://www.forum.alfaholicy.org/members/gregor_s.html

chodzi o post z którego przed chwilą usunąłeś cała identyczną treść

http://www.forum.alfaholicy.org/147_156_166_gt/16689-skrzynia_manual.html

???

PUNKT 16 REGULAMINU MÓWI JASNO :

Posiadanie kilku kont, bez zezwolenia administracji - BAN na IP.

Nie ja a mój brat, nie można mieć dwóch komputerów podpiętych? Nie widziałem, że to zbrodnia. Cóż, chciałem z mojego konta napisać i zdecydowałem się tamto wykasować. Myślałem, że usłyszę odpowiedź, pomoc, ale nie zarzuty... szkoda słów.

Ostatnia edycja:
Nie ja a mój brat, nie można mieć dwóch komputerów podpiętych? Nie widziałem, że to zbrodnia. Cóż, chciałem z mojego konta napisać i zdecydowałem się tamto wykasować. Myślałem, że usłyszę odpowiedź, pomoc, ale nie zarzuty... szkoda słów.

Nie to nie zbrodnia , jak dla mnie możesz mieć nawet pięć komputerów podpiętych . Ja jestem tutaj od pilnowania porządku w dziale więc dziwi mnie Twoje postępowanie. Dwa nowe profile piszą to samo a za chwilę ktoś usuwa całą treść więc dlaczego jesteś zdziwiony . Użytkownicy nie mogą usuwać własnych postów tylko je edytować a usuwać mogą moderatorzy , administracja . Do zgłaszania problemów z postami służy ten mały trójkąt z wykrzyknikiem , więc na przyszłość jak coś Ci wyjdzie nie tak po prostu go użyj . Przy logowaniu czytałeś regulamin ?

KONIEC OT

Nie to nie zbrodnia , jak dla mnie możesz mieć nawet pięć komputerów podpiętych . Ja jestem tutaj od pilnowania porządku w dziale więc dziwi mnie Twoje postępowanie. Dwa nowe profile piszą to samo a za chwilę ktoś usuwa całą treść więc dlaczego jesteś zdziwiony . Użytkownicy nie mogą usuwać własnych postów tylko je edytować a usuwać mogą moderatorzy , administracja . Do zgłaszania problemów z postami służy ten mały trójkąt z wykrzyknikiem , więc na przyszłość jak coś Ci wyjdzie nie tak po prostu go użyj . Przy logowaniu czytałeś regulamin ?

KONIEC OT

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Nadal nie wiem co ze skrzynią biegów, czy to normalne w alfach, że tak się dzieje? Miał ktoś podobnie? Dodam, że sprzęgło nie ślizga się (jeszcze), ale za to bierze już bardzo wysoko.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót