kubaszek01
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 147 115koni 1.9 jtd
Hejka . Mam problem z moją alfa 156 1.9 140km 2004 r przy dodawaniu gazu szarpie dodam że wymieniłem filtr paliwa oraz jeden oring na wtrysk bo był wypaczony
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A co to za opis na luzie też szarpie czy w czasie przyśpieszania nic z tego nie wynika
Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
No to super już coś wiemy jakbyś to jeszcze opisał czy to w czasie przyśpieszania czy nie a tak na marginesie jest takie coś jak szukajka milion tematów już było a tu ciągle ktoś zakłada następny temat . A ja stawiam na przeguby wewnętrzne ale z fusów ciężko wróżyć bo opis tego co dokładnie dzieje się z samochodem słaby
Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
Tak.Moj pomysl to taki zebys podlaczył pod komputer choc to raczej niekonieczne w tym wypadku,bo i tak widac,ze cos z ukladem zasilania paliwowem.. jak podlaczysz pod komputer to zapewne odczytasz błędyDodam że dziś zgasł podczas jazdy po mocnym dodaniu gazu w czasie wyprzedzania macie jakieś pomysł co to może być
- - - Updated - - -
Dodam że dziś zgasł podczas jazdy po mocnym dodaniu gazu w czasie wyprzedzania macie jakieś pomysł co to może być
Tak.Moj pomysl to taki zebys podlaczył pod komputer choc to raczej niekonieczne w tym wypadku,bo i tak widac,ze cos z ukladem zasilania paliwowem.. jak podlaczysz pod komputer to zapewne odczytasz błędy0190 lub P0191. i wtedy sprawdz regulator na pompie lub wtryskiwacze, ewentualnie samą pompę w baku.Moim zdaniem to wszystko.Mialem taki sam przypadek w dwoch autach.w jednym to wina wtryskiwacza a w drugim regulatora cisnienia(wystarczylo go tylko wymoczyć w benzynie i zalozyc nowe oringi) ... ale przed tym wszystkim co Ci napisalem wymień filtr paliwa ,bo to moze być rownież przyczyną tych dolegliwosci,ktore opisujesz
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka