Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13
  1. #1
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    01 2018
    Auto
    alfa romeo 159 1.9jtdm 2010
    Postów
    12

    Domyślnie Kreci ale nie odpala

    Witam prosze o pomoc jakas rade.Kreci ale nie chce odpalic Od czego mam zaczac szukanie w jaki sposob to zdiagnozowac.Dzieki


    › Więcej...: Kreci ale nie odpala

  2. #2
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    04 2019
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD Sedan
    Postów
    8

    Domyślnie

    Jakie auto/model jaki silnik ile koni i co sie stalo ze przestal odpalac zero informacji

    Wysłane z mojego moto g(7) przy użyciu Tapatalka

  3. #3
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    01 2018
    Auto
    alfa romeo 159 1.9jtdm 2010
    Postów
    12

    Domyślnie

    156 1.9 jtd 16v140 2004
    Byla kontrolka VDC system faulty teraz sie nie pokazuje
    Znajomy podpia pod jakis universalny kom.I znalazlo blad P 0600 oraz U1600 kay faulty czy cos takiego.
    Ostatnio edytowane przez jaro23 ; 14-10-2019 o 20:03

  4. #4
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    04 2019
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD Sedan
    Postów
    8

    Domyślnie

    Key faulty to blad kluczyka immo sprawdz to najpierw bo to moze byc twoj problem.

    Wysłane z mojego moto g(7) przy użyciu Tapatalka

  5. #5
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    01 2018
    Auto
    alfa romeo 159 1.9jtdm 2010
    Postów
    12

    Domyślnie

    Cytat Napisał Fabianek1989 Zobacz post
    Key faulty to blad kluczyka immo sprawdz to najpierw bo to moze byc twoj problem.

    Wysłane z mojego moto g(7) przy użyciu Tapatalka
    Czy masz jakas rade jak to sprawdzic samemu.

  6. #6
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    04 2019
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD Sedan
    Postów
    8

    Domyślnie

    Masz 1 czy 2 kluczyki?? Ja w moim mialem podobnie rozebralem kluczyk wyczyscilem srodek wymienilem baterie i zadzialalo ale mam ten problem ze mam tylko 1 kluczyk. Jezeli masz 2 to sproboj odpalic tym 2 kluczykiem


    Wysłane z mojego moto g(7) przy użyciu Tapatalka

  7. #7
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    04 2019
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD Sedan
    Postów
    8

    Domyślnie

    Lub sprawdz antene od immo lub wyciag pastylke z kluczyka jezeli masz tylko 1 i sproboj tasma przykleic do anteny z immo jak jest juz slaba w 156 to byl taki problem jak dobrze pamietam. A 2 kwestia to aku jezeli jest slaby i juz nie domaga to tez moze byc tego przyczyna.

    Wysłane z mojego moto g(7) przy użyciu Tapatalka

  8. #8
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    01 2018
    Auto
    alfa romeo 159 1.9jtdm 2010
    Postów
    12

    Domyślnie

    Cytat Napisał Fabianek1989 Zobacz post
    Lub sprawdz antene od immo lub wyciag pastylke z kluczyka jezeli masz tylko 1 i sproboj tasma przykleic do anteny z immo jak jest juz slaba w 156 to byl taki problem jak dobrze pamietam. A 2 kwestia to aku jezeli jest slaby i juz nie domaga to tez moze byc tego przyczyna.

    Wysłane z mojego moto g(7) przy użyciu Tapatalka
    Bateria ma 4 miesiace kupilem nowa bosh s5
    Sprawdzalem juz obydwa kluczyki Bo gdzies o tym czytalem
    A gdzies jest ta antena od immo.
    Czy kluczyk mozna rozebrac na czesci?
    Dzieki

  9. #9
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    04 2019
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD Sedan
    Postów
    8

    Domyślnie

    Antena to jest ten czarny cypelek kolo wkladki z stacyjki moj kluczyk jest rozbierany nie wiem jak tam twoj akurat. Ewentualnie odlacz aku na dluzej i sproboj ponownie

    Wysłane z mojego moto g(7) przy użyciu Tapatalka

  10. #10
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    01 2018
    Auto
    alfa romeo 159 1.9jtdm 2010
    Postów
    12

    Arrow

    Cytat Napisał Fabianek1989 Zobacz post
    Antena to jest ten czarny cypelek kolo wkladki z stacyjki moj kluczyk jest rozbierany nie wiem jak tam twoj akurat. Ewentualnie odlacz aku na dluzej i sproboj ponownie

    Wysłane z mojego moto g(7) przy użyciu Tapatalka
    Aku odlaczone name noc
    Kluczyk rozebrany przeczyszczony
    Kostki od immobiliser do stacyjki spryskana oraz wszystkie przekazniki
    I dalej nie odpala
    Jak sprawdzic czy paliwo podaje,moze jakies one proosygw6

Podobne wątki

  1. Kreci ale nie odpala 2.4 JTD
    Utworzone przez sirpawel w dziale 166
    Odpowiedzi: 140
    Ostatni post / autor: 20-04-2019, 22:05
  2. [164] 164 q4 kreci ale nie odpala pomocy !!
    Utworzone przez xagutix w dziale 33/164
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 20-06-2016, 14:40
  3. 156 1.9jtd nie kreci nie odpala
    Utworzone przez kosik17 w dziale 156
    Odpowiedzi: 26
    Ostatni post / autor: 25-07-2014, 14:35
  4. Dziwnie kreci i nie odpala
    Utworzone przez tygrysek w dziale 156
    Odpowiedzi: 58
    Ostatni post / autor: 19-06-2011, 16:39
  5. 156 1.6 Nie odpala, nie kreci
    Utworzone przez TenTypMih w dziale 156
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 28-11-2010, 19:24

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Amortyzatory Hamulce