Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jaki masz nr softu?
Mogę Ci rozpisać adresy map i machniesz sobie moda takiego jak Ci pasuje.
Good ideaA, potem tu podeślij i zobaczymy co tam namodziłeś
Good idea
Rzucisz okiem czy dobrze rozpisze mapy?
I co ja mam z tym zrobić xd
Czyli najlepiej byłoby jeszcze na chamownie jechać?
No dobra zrobie to sam ale jeżeli masz jakiś poradnik czego kiedy i gdzie dodać ująć byłbym wdzięczny
7. Doładowanie - pojemność 1910, temperatura w dolocie max 60C czyli gęstość powietrza wyniesie 1.060 kg/m3, AFR na granicy dymu 16.2, Dawka zadana paliwa 75mm3, to po obliczeniach do całkowitego jej spalenia wyjdzie nam ~2150 mbar. Fabrycznie jest 2080 mbar. Na napie doładowania, na osi X ustalamy nową dawkę paliwa 75mm3 i dla niej ustawiamy w kolumnie nową wartość doładowania.
Dawka rządana (pedał gazu) wieksza niż ogranicznik momentu oraz gdy to już mamy ustawione, to albo przeliczenie dawki w "ograniczniku dymienia" albo logowanie i metoda prob i błędów. Generalnie smoke limiter w zależności od warunków, trzymał dawkę bardzo blisko limiter momentu.
Ja jeszcze dodatkowo w moim sofcie rozszerzyłam osie i przeliczyłam sobie kąt wtrysku dla dawki do 80mm3,
Z obliczeń wyszło mi podobnie, ale dopiero przy doładowaniu ~1,25 mogłam bez dymu spalać 75mm3.
1400bar melduje sie na listwie zgodni z zadanym ciśnienim bez żadnej zwłoki albo "overshoot'a".