Pokaż wyniki od 1 do 1 z 1
  1. #1
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    01 2018
    Auto
    156 2.0 155 km sedan '99
    Postów
    5

    Domyślnie AR156 '99 TS Nawiew nie działa i wraz z regulacją

    Pomóżcie bo nie mam już nerwów. Nie działa nawiew w wersji ręcznej z gałką z 4 stopniami regulacji, bez klimy. Sprawdziłem po kolei bezpieczniki, rezystor i dmuchawę. Dmuchawa na krótko spięta kręci się. Rezystor jak na zdjęciu praktycznie nie do dostania, dałem do elektronika samochodowego, sprawdził, przylutował blaszkę, przejścia są kondensator na niej działa. Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	20220507_225926.jpg
Wyświetleń:	0
Rozmiar:	33.8 KB
ID:	283908 Bezpieczniki ok. Podłączyłem program posprawdzałem - brak błędów. Dalej nawiew nie nie działa na żadnej z prędkości. Może coś jeszcze doradzicie? Ktoś miał taki przypadek?


    › Więcej...: AP156 '99 TS Nawiew nie działa i wraz z regulacją
    Ostatnio edytowane przez pawel_pawel ; 14-05-2022 o 11:15

Podobne wątki

  1. [159] Nawiew działa mimo wyłączenia zapłonu, nie działa regulacja mocy nawiewu.
    Utworzone przez danek90099 w dziale 159/Brera/Brera Spider
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 12-07-2019, 20:41
  2. [159] Nie działa nawiew.
    Utworzone przez grzechu18 w dziale 159/Brera/Brera Spider
    Odpowiedzi: 24
    Ostatni post / autor: 24-03-2018, 21:53
  3. Nie działa nawiew.
    Utworzone przez Ozzzi w dziale 156
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 30-05-2013, 12:34
  4. AR 156 Nawiew nie działa :/
    Utworzone przez ArturR_1975 w dziale 156
    Odpowiedzi: 22
    Ostatni post / autor: 16-05-2013, 17:44
  5. Nawiew górny wraz z wyświetlaczem komputera po LF.
    Utworzone przez Remigiusz71 w dziale 156
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 16-08-2010, 22:38

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Amortyzatory