N
nerlo1991
Guest
witam mam pytanie czy opoony o tym rozmiarze wejda do mojej AR? czy nie beda tarły? itp
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Może być problem.witam mam pytanie czy opoony o tym rozmiarze wejda do mojej AR? czy nie beda tarły? itp
W instrukcji obsługi "jak byk" jest podany rozmiar 205/65/15 do silników 2,0, więc nie widzę problemu. Jedyne na co należy zwrócić uwagę to szerokość twojej felgi 6" czy 6,5", bo do tych opon raczej powinno być 6,5". Ja kupiłem na takich kołach, a mam sport pack'a i nic nie obciera, teraz założyłem 195/65/15 zimowe i też bez problemu, chociaż koledzy z podziwem zaglądają bo szczelina między oponą, a błotnikiem malutka:fie:. Próba najazdu na stojącą paczkę papierosów....ehhh w najniższym miejscu płyty pod silnikiem wchodzi na styk. No ale 156 to raczej samochód "torowy" niż "rajdowy"witam mam pytanie czy opoony o tym rozmiarze wejda do mojej AR? czy nie beda tarły? itp