kratka halogenu

jose156

Nowy
Auto
była AR 156 1.9 16v JTD M-jet 2003, obecnie 307SW 2008
Witam, gdzie można kupić małą kratkę do plastikowej obudowy halogena AR 156 po lifcie?
905481506.jpg

Ostatnia edycja:
w AutoResie mają samą obudowę tą co na zdjęciu, a mi chodzi o tą małą krateczkę w miejscu w którym dałem pytajnik. Gość z AutoResu powiedział mi, że nie wie. W Eperze też nie widzę tej części. A w swojej starej to miałem. Sama obudowa to nie problem bo można ją kupić na allegro czy tam gdzie napisałeś, ale wszędzie widzę że bez kratki.

Ostatnia edycja:
Tu nie ma żadnych krateczek, ja z lewej i prawej mam normalne wloty w które można spokojnie wkładać rękę do końca :P

To ja nie wiem być może tak jest u Ciebie ale przy mojej są krateczki :) Auto było sprowadzone z Niemiec, może u nich były a u nas nie ma haha. No nie wiem co zrobić, będę musiał w ostateczności kupić bez kratki, a z drugiej kratkę zdjąć..

To ja nie wiem być może tak jest u Ciebie ale przy mojej są krateczki :) Auto było sprowadzone z Niemiec, może u nich były a u nas nie ma haha. No nie wiem co zrobić, będę musiał w ostateczności kupić bez kratki, a z drugiej kratkę zdjąć..

Zrób bez kratek! :)

Jeszcze zadzwonie w poniedziałek do POLCARU bo oni mają komplet, tą ramkę razem z halogenem za 120zł oryginał. Może u nich jest razem z kratką. Dziwna sprawa w ogóle :)

w 156 po lifcie nie było tych kratek

masz alfę po pełnym lifcie? , i czy kupiłeś ją od handlarza ?

Tak alfa po pełnym lifcie, kupilem od forumowicza. Ta krateczka jest zdejmowana. Jutro postaram się wrzucić zdjęcie, jak to wygląda.

Oto ramka halogenu i kratka do niej (dla niedowiarków :)):
dsc00081medium.jpg

Ostatnia edycja:
Były modele z kratką i bez. W zależności od rocznika. Natomiast w 156 po fl, każda ma kratkę.
W mojej nie było, a że przxerabiałem dolot, kratkę dorobiłem sobie sam :)
Pozdrawiam.
- Rafał

Gdzie można taką kratkę kupić? Jak w ASO pytałem to trochę się gubili.

Ja napiszę tyle, że też szukałem takich ramek z kratkami. Pytałem na allegro pewnego gościa i nawet miał mi takie zamawiać.. strasznie go ten temat zaciekawił (bo miał w ofercie różne ale bez kratek). W końcu powiedział że znalazł takie i zamówił, ale po pewnym czasie okazało się że wysłali mu zwykłe. Po długich poszukiwaniach poddałem się i kupiłem zwykłe bez kratek . I nie prawda że każda po FL była z kratkami.

Natomiast w 156 po fl, każda ma kratkę.

a właśnie ze nie,ja mam po lifcie i kraty nie miałem, wkleiłem za to inna ,a co zauważyłem to mieszacie dwie rożne atrapy te przed i po lifcie,chodzi mi oczywiście o zderzak.

Ostatnia edycja:
Ja się piepsznąłem w linku :P to co podałem to przed liftem ;) Dajcie spokój z kratkami, to do szczęścia nie potrzebne..

Amortyzatory
Powrót