witam kolegów
czy ktoś z Was może jeździ na tych oponkach??
jeśli tak to proszę o opinie
zamierzam kupić w rozmiarze 205/55 R16 i waham się między nimi a Continental ContiPremiumContact 2
będę wdzięczny za opinie
pozdrawiam
witam kolegów
czy ktoś z Was może jeździ na tych oponkach??
jeśli tak to proszę o opinie
zamierzam kupić w rozmiarze 205/55 R16 i waham się między nimi a Continental ContiPremiumContact 2
będę wdzięczny za opinie
pozdrawiam
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
Wybaczcie, że odkopuję spod tony kurzu i syfu, ale w tym roku nie uda mi sie 17 przywdziać do mojej belli i zamkerzam założyć na 16" owe pirelki w tym rozmiarze o ktorym wspomniał kolega. Moze przez te 3 lata wiecej osób sprawdzilo ta opone.
PZDR siroccoxp
"Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo"
Tylko Alfa Romeo zapewni wam tyle emocji. J.Clarkson
http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/108053-alfa_156_1_9jtd_16v_sportwagon_siroccoxp-17.html
Mam P7 na Mondziaku mojego Ojca i są to jedne z lepszych kapci z jakimi miałem do czynienia. Do normalnej jazdy rewelacja !!! Ciche, trwałe i sprawdzają się na suchym jak i mokrym. PZero czy PS3 to to nie jest ale one są stworzone w trochę innym celu. Ogólnie nie będziesz żałował wydanych na nie pieniędzy ale szukaj tych, które robiono poza Rumunią.
Kupiłem Alfe z nowymi oponami tej właśnie marki, z czystym sumieniem polecam super trzymanie w zakrętach i mega ciche
Dzieki panowie za informacje. Cena tez jest przystepna wiec takowe sobie sprawie.![]()
"Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo"
Tylko Alfa Romeo zapewni wam tyle emocji. J.Clarkson
http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/108053-alfa_156_1_9jtd_16v_sportwagon_siroccoxp-17.html