Posiadam 156 po lifcie, nowy panel i niech mi ktoś wytłumaczy co trzeba zrobić żeby klimatronik nie zaczynał sam działać. Po kilku chwilach od włączenia autka zaczyna się wariacja, klima się załącza nawiew się nasila itd.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dokładnie tak jestJa to mam tak że jak wyłączę klimatronik przed zgaszeniem silnika to po ponownym uruchomieniu już się sam nie włączy. Muszę ręcznie włączać.
Gorzej jest zimą.. gdy jest mróz.. ustawiasz sobie ręcznie silny nawiew na szybę.. a tu nagle wszystko się wyłącza.. i dopiero jak troszkę zagrzeje się silnik wszystko działa jak powinno.. to też normalne podobno i sterują tym czujniki.. Mam Alfe z polskiego salonu, więc i instrukcję po polsku, którą przeczytałem, ale podobnie jak kolega powyżej nie wszystkie niuanse działania systemu wentylacji są dla mnie zrozumiałe..Posiadam 156 po lifcie, nowy panel i niech mi ktoś wytłumaczy co trzeba zrobić żeby klimatronik nie zaczynał sam działać. Po kilku chwilach od włączenia autka zaczyna się wariacja, klima się załącza nawiew się nasila itd.