• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Jakie Glosniki

• Autor wątku Autor wątku RudolfH
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

RudolfH

Guest
Witam
Mam pytanko
Chce zmienic glosniki w alfie 156 99 rok ale nie wiem dokladnie jakiej srednicy kupic glosniki
Czy maja byc 160 - 165mm czy moze inne ??
Prosze o porade

jak ci graja te helixy tak szczerze??? jakiej muzyki słuchasz??

helixy masz z przodu i z tyłu?? rozmiar jest ten sam??

Podobnie jak kolega, trochę rocka i metalu. Znajomy zabrał kiedyś w trasę jakiś house i po małej korekcji na radiu też dało się posłuchać. W SW w drzwiach z tyłu wchodzą też 165 (u mnie na razie pusto-zbieram na jakieś mid-basy).

Panowie, temat audio w 156 był przerabiany w ponad 100 postach, więc poszukajcie trochę a nie będziecie musieli czekać na odpowiedzi i zaśmiecać forum.

Amortyzatory
Powrót