Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Temat: PIES NA DRODZE USZKODZNOY PRZÓD

rebellion1
    Gość

Domyślnie

dowiadywałem sie vat mozna odzyskać jeśli jest to likwidacja szkody z oc wtedy ma zastosowanie jakaś tam ustawa natomiast w przypadku ac obowiązuja zapisy umowy a tam jest ( teraz o tym wiem ) że w przypadku rozliczenia na kosztorysz kalkulacja jest robiona bez vat i od cen części jest ujmowany procent w zależności d wieku auta.
    dziś zleciłem ponowne oględziny już w warsztacie po rozebraniu auta i zobacze jak caościowo to wypadnia . jak kulawo to zostawiam w warsztacie i niehc robią bezgotówkowo

dddarekj
    Gość

Domyślnie

Miałbym idealny kompletny zderzak ...i lampy z 2003 roku z modelu przed liftingiem

Uszatek
    Gość

Domyślnie

Żadnych zamienników.

1. Dobry fachowiec blacharz, pogoni Cię w cholerę, a za toba poleca części
    2. Jesli sie jednak zawezmiesz bardzo i kupisz podróbki, nie licz na dobry efekt wizualny ( nierówne szpallty miedzy blachami, odstajace błotniki czy zderzak..... Jakość części w podróbce jest katastrofalna, nie wspominam o b.ważnym aspekcie: Bezpieczeństwo.

Kupując klamoty firm TOSCHI JOSCHI , kupujesz dowolność kształtu, materiału.... Sensory poduszek są programowane uwzgledniając pewną deformacje nadwozia ( założoną przez konstruktora) Gówniane oblachowanie ( nawet tak banalne jak pokrywa, błotnik, czy też przednie wzmocnienie) mogą doprowadzic do przykrych nastepstw w przypadku tfu tfu tfu :? .....innej stłuczki.

A o efekcie wizualnym nie wspominam, potem to sie tylko człek wkór..a, a porawianie to juz strata czasu, kasy i nerwów. A przy odsprzedaży cena w dół.

Amen

rebellion1
    Gość

Domyślnie

dddarekj dzięki za oferte ale niestety nie skorzystam bo zobaczeniu kosztorysu po 2 oględzinach ( bardzo marny ) i rozmowie z lakiernikiem zdecydowałem sie na naprawę bezgotówkową auto już jest w warsztacie części nówki orginały zamówione mam nadziej że to najrosądniejsze rozwiązanie

rebellion1
    Gość

Domyślnie

amortyzacje odliczją w wariancie "wycena" kiedy pieniądze dostajesz do lapy i sam naprawiasz w przypadku wariantu "warsztat" auto jest naprawiane i za naprawę płaci pzu na podstawie mojego upoważnienia wystawionego na warsztat

rebellion1
    Gość

Domyślnie

o to to to dokładnie jak Pan Redaktor mówi ( pisze )
    dopiero tydzień bez belli a jeszcze co najmniej drugie tyle, części mają przyjść w poniedziałek a tez nie wiadomo czy chłopaki od razu sie za nią wezmą ale w końcy coraz bliżej nix dalej
    pozdrawaim

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    AR 155 V6 - była

Domyślnie

to w takim razie co zostało z PSA ?:O

wisiol
    Gość

Domyślnie

Szaszłyki :mrgreen:

rebellion1
    Gość

Domyślnie

psiur albo kojfnął albo uciwekł nie mam pojęcia było ciemno i za mną kilka aut a jechałem koło 100 woec nie ryzykowałem awaryjnego hamowania

ViP Pirat drogowy Avatar szamacz
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR GT 1.9 jtd

Domyślnie

Cytat Napisał alces1
    Co do Ciechanowa, jeśli mowa o gościu, który na allegro ma nick: SZWAGRY (czy jakoś tak), to nie polecam. Próbowałem kupić tam kilka drobnostek, ale koleś palnął takie kwoty, że głowa boli! Dodam, że nie jest to tylko moja opinia, bo na innym forum był poruszany wątek tego szrotu i zdecydowaną większość odstraszyły ceny
    Hmm nie wiem jak Ty ale ja jestem zadowolony, wybór cześci jest u tego typa naprawdę spory i nie zawsze musisz iśc na ugodę co do ceny, bo warto się potargować.
    Jeśli cześć nie działa lub nie pasuje, koleś wymienia Ci na inną i szafa gra :mrgreen:
    To co się liczy w życiu to szybkie dziewczyny i piękne samochody...

AR 156 2.0 TS - była i jest dalej w rodzinie
    AR GT 1.9 jtd powered by Rperformance