zbieznosc a maglownica

• Autor wątku Autor wątku kornzone
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kornzone

Guest
Po wymianie maglownicy,podczas skrecania {nie zawsze} chroboli,tak jakby cos przeskakuje.gosc twierdzi ,ze maglownica w 100% sprawna.Moje pytanko-czy te odglosy moga byc spowodowane tym ,iz zbieznosc nie jest ustawiona,czy to jeszcze sie wszystko nie ,,dotarlo"",czy zbieznosc nie ma nic do tego. dzieki. ar 1.9 jtd 77kw 105km.

Może to zbieg okolicznosci tylko bo objawy wskazywałyby na przegub zewnętrzny przy kole.

miałem tak samo po wymianie pomogło dokręcenie śrub maglownicy do sanek kluczem pneumatycznym a nie grzechotką.

Po wymianie maglownicy,podczas skrecania {nie zawsze} chroboli,tak jakby cos przeskakuje.gosc twierdzi ,ze maglownica w 100% sprawna.Moje pytanko-czy te odglosy moga byc spowodowane tym ,iz zbieznosc nie jest ustawiona,czy to jeszcze sie wszystko nie ,,dotarlo"",czy zbieznosc nie ma nic do tego. dzieki. ar 1.9 jtd 77kw 105km.

Kiedy się to dzieje? Jak skręcasz obie strony? Był swego czasu motyw ze śrubą łącznika stabilizatora, który ocierał o odważnik na półosi ale to się działo po zmianie tego łącznika.

Amortyzatory
Powrót