Wahacze gorna firmy VEMA

• Autor wątku Autor wątku kilu
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Vemy to chyba są montowane jako orginalne

Wiem ,żę w 155 Vemy wystepują jako fabryczne

Decyzja zapadla. Kupie te VEMA. Z tego co wiem laczniki stabilizatora tez maja wiec chyba juz komplet kupie.
Pozdrawiam

Myślę że warto . To nie jest koszt setek złotych żeby sie zastanawiać . Vema to raczej dobra firma

Jak dla mnie to troche bezsesem jest wymieniac wahacze jak nie maja wybitych swozni
Ja mam niby beznadziejne delphii tyle ze zalozylem poliuretan zamiast gumek i jakos 60 tysiecy przesmigane :) A ze guma trzyma to w calosci wiec raczej swozen sszybko sie nie wybije, gdy gumki sa slabeswozen zaczyna latac "wte i wefte"
wiec lepiej zainwestowac te 40 pln na jedna strone niz co chwile ze 2 stowki
taka jest moja opinia a przy moich ciezkawych silnikach to raczej koniecznosc :)

Vema? Dobra firma? Macie dziś poczucie humoru.

Ja po 10 000 tyś km muszę zmienić na nowe bo skrzypią jak stary fortepian! nie wspomnę już o luzach! Jeźddziłem głównie po niemieckich GB i Irlandzkich drogach w tym głównie autostradach. Z własnego doświadczenia wiem że Vema to syf i nie polecę go nikomu, zastanawiam się natomiast nad poli bo muszę zrobić zawieszenie przed zimą. Pozdrawiam i dobra rada: Z daleka od Vemy!

Ja wymieniałem niedawno wahacz górny i nie narzekam;
Mechanik który opiekuje się moja alfą powiedział, że są Vemy droższe- wyprodukowane we Włoszech(te są ok i je poleca) i Vemy tańsze made in China-syf który potrafi skrzypieć od początku; Patrząc nawet na Allegro widać rozpiętość w cenach niby tych samych wahaczy :roll:

Ja mam na myśli orginalne Vemy bo wiem że są OK a podróbki są pewnie do dupy :>>>

ciekawe jak przeklada sie trwalosc do techniki jazdy.mam kolege ktory jak jedzie to wjedzie we wszystkie dziury jakie sa! nie nie z glupoty on poprostu taki szofer jak z k..... itd.on to nawet czolg by rozgruchotal a co dopiero taka veme . a powaznie mam vwmy i odpukac juz drugi sezon jezdzia tylko ze ja dalem 174 zl za szt a nie 90 na alegro

Oki, dzwonię do gościa z Allegro w sprawie wahaczy, ostro mówi że Vema, pytam czy mają na sworzniach wybitą cechę, stwiedził że nie, no więc jak bez cechy to chyba no name w folii Vema, no to on powiedział że sam sobie odpowiedziałem i się rozłączył.
Chyba byłem za bardzo dociekliwy :?: Wiem ile kosztuje oryginalny wahacz Vemowski, a ten był coś koło 200 zł.

Amortyzatory
Powrót