Włącznik Świateł A 156, 2.0 TS 98 rok

• Autor wątku Autor wątku 3CichY3
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
3

3CichY3

Guest
Witam
Mam do was pytanie moi drodzy, popsuł mi się włącznik świateł tak myślę nie mam świateł drogowych oraz długich, do bezpieczników natomiast nie dopływa prąd sądzę że to włącznik. Problem w tym że nowy kosztuje 850 zł chciałbym spróbować sam go zrobić. I tu pada do was moje pytanie. Czy wyłącznik ten jest rozbieralny ?? i jak duże prawdopodobieństwo jest że po jego zdjęciu i rozłożeniu już go nie złoże do kupy. Proszę was serdecznie o pomoc.

Pozdrawiam wszystkich miłośników Belli.

Sądzę, że włącznik się zepsuł, ale chodzi o tę manetkę, która jest po lewej stronie obok kierownicy. Demontujesz starą i montujesz nową. WIększej filozofii nie ma, jedynie trzeba uważać na poduchę, bo ją tez trzeba zdemontować. Koszt manetek waha się w okolichach 50-70 zł http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=alfa+156+manetka

Dzięki za info nie spodziewałem się że są takie tanie na allegro moja głupota że tam nie zajrzałem najpierw.Mam związku z tym pytanie. Czy jest różnica ich jeśli chodzi o rok produkcji auta, czy raczej są standartowe ?? ja mam Belle z 98 a widzę że wystawione przełączniki są z nowszych modeli.
Pozdrawiam.

Dzięki za info nie spodziewałem się że są takie tanie na allegro moja głupota że tam nie zajrzałem najpierw.Mam związku z tym pytanie. Czy jest różnica ich jeśli chodzi o rok produkcji auta, czy raczej są standartowe ?? ja mam Belle z 98 a widzę że wystawione przełączniki są z nowszych modeli.
Pozdrawiam.

standard

Amortyzatory
Powrót