K
kilu
Guest
Miałem dzisiaj niezlego dzwona. Moja wina ewidentnie. Zobaczcie zdjęcie, czy jest sens robic? Jakie przybliżone koszta.... Jak już robić to chyba przód po lifcie. Podłużnice po pierwszych oględzinach chyba ok
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli podłużnice całe to myślę że warto.Tylko nie oszpecaj ją tym przodem po lifcieMiałem dzisiaj niezlego dzwona. Moja wina ewidentnie. Zobaczcie zdjęcie, czy jest sens robic? Jakie przybliżone koszta.... Jak już robić to chyba przód po lifcie. Podłużnice po pierwszych oględzinach chyba ok
Powiem tak wszytko da sie zrobić zależy tylko od kosztów. Moją jak rozwaliłem to miała 2 podłużnice pogięte popękane fartuchy tak to sie chyba nazwa tam gdzie armotyzatory bylo pęknięcie. Handlaż odemnie odkupił i zrobił prawdopodobie wspawał całą ćwiartke bo z tego co wiem niebylo to do wyciągnięcia. I co sie okazało ze po 3mc od zrobinia sprzedał ją niewiem za ile niewiem jak było z geometrią ale sprzedał. Pozdrawiam tego co ją kupił chodź auto było wyjądkowe co do satnu technicznego super wszystko porobione itp
Ja bym takiego auta niechciał spowrotem spawane i wogule pół samochodu malowane jeszcze by mi pękło na pół hehe.
Jeśli robisz blacharke sam to sie opłaca bo poprostu za robocizne nie płacisz a ceny elementów są dość tanie i można kupić nawet całego angola na części żeby nic niezabrakło bo zawsze coś przy robocie wyjdzie. Ale jeśli zlecasz to komuś innemu to chyba raczej lepiej ją sprzedać dozbierać i kupić inną Alfe
dysleksja stwierdzona nie leczona ale sie staram poprawnie pisaćInternet nie zwalnia od ortografii...
![]()