Witam, otóż zastanawia mnie do czego służy to COŚ czarnego obok kabli od fotela![]()
Uploaded with ImageShack.us
Witam, otóż zastanawia mnie do czego służy to COŚ czarnego obok kabli od fotela![]()
Uploaded with ImageShack.us
To jest bezwladnosciowe odciecie paliwa o ile sie nie myle. Bo przydzwonieniu w cos, trzeba wcisnac ten guziczek, zeby mozna bylo odjechac.
To jest przycisk katapulty działa jak jedziesz więcej niż 120km/h nie proponuje go dusić bo Ciebie w kosmos wystrzeli
a tak na serio to jak kolega wyżej napisał i napisał
O.k. chłopaki, a przy okazji podpowiedzcie do czego są ten żółty i czarny kabelek? Też mam takie w swojej Belli i może jestem lamą, ale do dziś nie wiem do czego mogło to poprzedniemu właścicielowi służyć... jakieś ogrzewanie nóg zimą?
ps. moja Bella ma wyposażenie Progression, i welur na siedzeniach, więc podgrzewania siedzeń nie mam.
Oświeci ktoś?![]()
Pozdrawiam,
Strzelam, ale byc moze maja cos wspolnego z systemem air bag i matami wykrywajacymi obecnosc pasazerow na fotelach? No bo coz innego?
Podgrzewanie foteli i airbag.
-------------------------
AR 156 2.4jtd, 191/360 - jest
Lancia Dedra 1.6 16V - jest
AR 166 3.0 V6 - była
AR 166 3.0 V6 Sportronic - jest
Od podgrzewania jest pewnie ten żółty, bo jest u mnie nigdzie nie podłączony odkąd mam Bellę, a błędów airbagów nie miałem do tej pory.
Pewnie było tak, że kable instalowali "jak idzie" we wszystkich wersjach wyposażenia, ale ponieważ fotele mam niepodgrzewane, kabelek błąka się pod siedzeniem bez użycia.
Pozdrawiam,
Żółty jest od maty obecności pasażera.
10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia
Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu
Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts