K
Krasnal156
Guest
Witam. Mam taki problem że nie mogę otworzyć bagażnika ani przez kluczyk, ani przez pilot, ani przez dźwignie w samochodzie. Co mogło się stać?
Z góry dzięki za pomoc.
Z góry dzięki za pomoc.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Thx - można powiedzieć, że okrągłaFirst of all alces-ładna liczba postów![]()
U mnie wszystko działało jak należy, było słychać jak zamek pracuje, czy to kiedy ciągnąłem za uchwyt koło fotela, czy naciskałem klawisz w pilocie. Problem polegał na tym, że ta część zamka, która jest mocowana w klapie poluzowała się i mimo, że zamek działał, nie dało się otworzyć bagażnika...pytanie czy linka ma opór jak działała czy też luźniej chodzi??
piszesz ze z pilota tez nie da rady a jak próbujesz to słychać ten strzał siłownika czy nie??
Skoro nie słychać zamka przy próbie otwarcia z pilota, to sprawdź czy pilot jest sprawny i czy bezpiecznik nie jest przepalony.Linka nie stawia żadnego oporu i nie słychać zamka przy wciskaniu przycisku w kluczyku. Może jakaś dokładna instrukcja co mam zrobić z tym zamkiem po przez ten otwór na narty?
ja mam takie pytanie, 156 SW--> Klapa bagaznika, otwieranie od srodka przy fotelu działa normalnie, z pilota nie działa choć w pilocie zapala się dioda a nie otwiera, co w tym tkwi?