[156] czujniki parkowania

• Autor wątku Autor wątku Kosiar
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Kosiar

Guest
Mam okazje odkupić od kolegi nowe czujniki parkowania wraz z monitorkiem odległości mam do was pytanie czy montowaliście w swoich 156 czujniki parkowania mam 156 SW aa pod moim blokiem parkuje się na mm ;// więc taki gadżet się przyda , montował ktoś kiedyś ma pojęcie o tym proszę o pomoc

czujniki

dzisiaj jakaś kutwa kazała mi przestawiać auto i mało go sobie nie rozwaliłem o sciane z pospiechu,bo za 2 min musiałem być w pracy. Wiec chyba sam zamontuje. Czujniki parkowania ma alces1 wiec jego zapytaj najlepiej. Bedzie wiedział bo sam je montował.
Pzdr

Kosiar napisał:
Mam okazje odkupić od kolegi nowe czujniki parkowania wraz z monitorkiem odległości mam do was pytanie czy montowaliście w swoich 156 czujniki parkowania mam 156 SW aa pod moim blokiem parkuje się na mm ;// więc taki gadżet się przyda , montował ktoś kiedyś ma pojęcie o tym proszę o pomoc
No trzeba przeglądać forum dokładniej... Kilka dni temu był taki temat, co prawda dot. 166, ale w przypadku parktronika to to samo. Ponadto pisałem o tym tutaj: http://www.forum.alfaholicy.org/topics14/montaz-parktronika-w-156-vt4057.htm
Moim zdaniem warto, oczywiście pod warunkiem, że zrobi się to jak należy!

Amortyzatory
Powrót