Philips H7 NightGuide są w 2 wersjach R i S
Które do 156?
- H7 R for reflector systems, the most traditional beam system.
- H7 S for projector systems that have an additional optical system that directs the light
Czyli H7 R :?
Philips H7 NightGuide są w 2 wersjach R i S
Które do 156?
- H7 R for reflector systems, the most traditional beam system.
- H7 S for projector systems that have an additional optical system that directs the light
Czyli H7 R :?
odp chyba oczywista zgodnie z opisem H 7r
pozwolę sobie odgrzać temat![]()
a mianowicie na rynku pojawiły sie nowe żarowki H7 philips x-treme power. Czy ma ktoś jakieś doświadczenie jesli o nie chodzi i czy warto je kupić. Bylem już prawie zdecydowany na philipsy GT150..... czy może jednak wybrać NightGuide?
Proszę o Wasze opinie w tym względzie. :|?:
N Guide sa lepsze. Jezeli chodzi o oświetlenie drogi. Natomiast wiecej lansu masz z GT-150 bo światło jest na moje oko bardziej białe.
a jak jest z phlipsami x-treme power?
widział to ktoś w realu?
będę wdzięczny za opinie :mrgreen:
ja niestety nie. Ale w mojej opinii n guide sa najlpesze. Jak chcesz miec białe śwuatło wsadz ksenon
Tak się zastanawiam i jak na razie przekonują mnie opinie do night guide, chodzi mi tylko o lepsze oświetlenie drogi, nie interesuje mnie "niebieska poświata".
Temat skończył się jakiś czas temu, więc może przybyło trochę opinii?
NightGuide?
NightBreaker?
BlueVision?
GT150?
pozdrawiam
Jeżdżę już jakieś 3miesiące na bluevison i polecam serdecznie naprawdę ładna barwa światła, dobrze świeci w dal, nie oślepia i nie męczy przede wszystkim wzroku.
a jak z żywotnością?
Oraz co ma na nią znaczący wpływ?
ja planowałem kupić night breaker, ale czytałem pare opinii na temat TUNGSRAM MEGALIGHT+50% h1 i wypadają podobno bdb, a cena o wiele niższa
http://moto.allegro.pl/item539953439...apromocja.html