G
G9
Guest
prosze napiszcie mi jakie żarówki do świateł mijania???H7 czy jakie??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
b.pawelek napisał:ale zwykłe okrągle, bodajrze w5w czy jakoś tak też podejdą.
Jeśli mogę Ci coś doradzić w kwestii żarówek do świateł mijania, to fakt - jest to model H7. Nie tak dawno rozwodziliśmy się tutaj z kolegami z forum jakie żarówki wybrać, po konsultacjach zdecydowałem się na Philips H7 GT 150, co prawda nie dają niebieskiej poświaty (jak zachwalają sprzedawcy) jednak świecą wyśmienicie, znacznie polepszając pole widzenia. Mam je już chyba ze 3 m-ce, jeżdżę sporo i jak narazie się nie przepaliły. Inwestycja godna polecenieG9 napisał:prosze napiszcie mi jakie żarówki do świateł mijania???H7 czy jakie??
Narazie nie, ale poczytam o tym co mówisz i zastanowię się nad ich przetestowaniem, chociaż jak wspomniałem na "GT 150" nie można złego słowa powiedzieć.Siekier napisał:A sprawdzal ktos moze najnowsze dzielo Osram'a - night Breaker'y??
Podobno daja 90% wiecej swiatla niz zwykle zarowki i sa oparte na jakiejs zupelnie nowej technologi...
Siekier napisał:A sprawdzal ktos moze najnowsze dzielo Osram'a - night Breaker'y??
Podobno daja 90% wiecej swiatla niz zwykle zarowki i sa oparte na jakiejs zupelnie nowej technologi...
b.pawelek napisał:jaka jest zależnosc między nr-em HIDa 5000-12000 a kolorem???
Jakie beda idealnie białe żeby mogły udawać żarówki???
Pozdr
cysio napisał:Jeżeli chodzi o Philipsy GT150 to nie słyszałem nigdzie negatywnej opinii, podobno świetna żarówka, ale kosztują słono ponad 100zł.
PZDR
b.pawelek napisał:4300 ???
5000 juz bedzie mocno niebieski???
Poprzednio sprawdząłem tylko 6000 i już były mocno niebieskie.
jezeli HID o większej il Kelvinów ma mniej lumenów to nie jest prościej go wyregulowac żeby nie oślepiał???
Pozdrawiam
ANN napisał:Kiedyś jeździłam na PHILIPS VISION PLUS. Od 1.5 roku śmigam na Night Guide i są rewelacyjne! Zdecydowanie lepsze od tych 1szych.
Polecam bez 2 zdań, na bezpieczeństwie w nocy nie ma co oszczędzać, żarówki godne polecenia!
pozdrawiam