boorek
Nowy
Witam! Chyba zgubiłem uszczelkę do termostatu silnik jak w temacie, czy ktoś może mi podać jej wymiary? Pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
gucio silikon nic nie pomaga mialem ten sam problem, przez to sklejenie silikonem pekla mi obrecz w obudowie termostatu. Poprostu kup nowy. najlepiej zrobisz. Cena nie jest wysoka 80-150 zl a nie oplaca sie tego kleic bo tak jak mowie cisnienie Ci wypchnie ten klej i bedziesz i tak musial nowy kupic termostat. Pozdro
Proponuje przeczytać jeszcze raz post autora. Zgubił uszczelkę która jest między termostatem a blokiem silnika. Ja zawsze jak wymieniałem miałem przesmarowane dodatkowo silikonem i nigdy nie miałem problemu przecież termostat jest jeszcze do bloku przykręcony na 3 śruby.gucio silikon nic nie pomaga mialem ten sam problem, przez to sklejenie silikonem pekla mi obrecz w obudowie termostatu. Poprostu kup nowy. najlepiej zrobisz. Cena nie jest wysoka 80-150 zl a nie oplaca sie tego kleic bo tak jak mowie cisnienie Ci wypchnie ten klej i bedziesz i tak musial nowy kupic termostat. Pozdro
Proponuje przeczytać jeszcze raz post autora. Zgubił uszczelkę która jest między termostatem a blokiem silnika. Ja zawsze jak wymieniałem miałem przesmarowane dodatkowo silikonem i nigdy nie miałem problemu przecież termostat jest jeszcze do bloku przykręcony na 3 śruby.
To nie jest mój wymysł i bede robił tak dalej. Jak ktoś nie chce to przecież nie musi tego robic. Lepiej jak sobie z dętki od roweru wytnie i zamontuje tak ?szczerze mówiąc.. Uszczelka powinna w 100% wystarczyć![]()
To nie jest mój wymysł i bede robił tak dalej. Jak ktoś nie chce to przecież nie musi tego robic. Lepiej jak sobie z dętki od roweru wytnie i zamontuje tak ?