Kratka w zderzaku przed liftem

• Autor wątku Autor wątku Piiotr
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Piiotr

Guest
Cześć, zauwazyłem dzisaj ze zgubilem gdzies kratke w zderzaku (moja była juz popekana z kilkoma dziurami oraz zdazało sie ze przy myciu wypadała) Chodzi mi o taka:
1346506431

cena nowej to okolo 80zl, dosc duzo jak za taki kawałek plastiku :( Da sie ja czyms zastapic i ewentualnie jaki bylby koszt? (znajomy, wspominal o jakichs siatkach do tuningu czy cos takiego - zielony jestem w tym temacie) czy bede zmuszony kupic nowa? :(

No i czy tymczasowa jazda bez moze spowodowac jakies szkody?

O coś takiego chyba chodziło ^^ zobacze jeszcze czy bedzie sie dało to jakoś estetycznie zamontować. Co do uzywanej boje sie ze zatrzaski beda slabo trzymaly i wypadnie tak jak ta co miałem (a moze mi ja ktos podwedzil na prakingu? :P )

Jeszcze pytanie
No i czy tymczasowa jazda bez moze spowodowac jakies szkody?

Jeżdżenie bez kratki w zderzaku raczej nie zaszkodzi tak samo jak np. jeżdżenie bez całego zderzaka pomijając aerodynamikę itp.
p.s.
Chyba ;)

Jeżeli szybko jeździsz i np. potrącisz jakieś małe zwierzę (kot) to będziesz miał później duży problem z zeskrobaniem go z chłodnicy. :D:D:D :rolleyes:

pewnie ta kratka w jakimś stopniu chroni też chłodnicę, więc chyba lepiej jeździć z nią :P

Witam!
Ja mam taką kratkę. Została mi po starym zderzaku. Kratka sama w sobie nie ma żadnych pęknięć o ile pamiętam. Jutro zobaczę w jakim jest dokładnie stanie i dam Ci znać.
Oddam Ci za śmieszne pieniądze :)

Było by bardzo miło, bo ta siatka troche zle mi sie kojarzy :) no ale niestety moj budżet do tego przymusza. Czekam niecierpliwie na info :D

ja również potrzebuje takiej kratki może któryś z kolegów ma jeszcze jakąś???

Amortyzatory
Powrót