• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[156] Pytanie o numer części

arturroo77

Nowy
Auto
156 JTD 16V 150KM 2005
Witam,
czy jestescie w stanie podpowiedziec mi numer kat. kratki w zaslepce halogenu w wersji po lifcie.

No i bardzo dobrze bo w tej zaślepce żadnej kratki nie ma. Przynajmniej u mnie.

Potwierdzam u mnie też nie ma a do tego z jednej strony wykończenie jest inne a z drugiej inne (jak dobrze kojarze to z jednej strony jest wlot do interculera)

U mnie z prawj strony jest a z drugiej wypadlo ... Oryginalnie tak jak na zdjeciu powinno byc z obydwoch stron ...

156036559 A czy to nie jest przypadkiem to??? Chyba,że źle widzę i jest to razem z oprawką...

Amortyzatory
Powrót