• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

156 półoś prawa

alces1

Aktywny
Auto
AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6
Czy mieliście kiedyś do czynienia z uszkodzonym łożyskiem podparcia prawej półosi?
Gdzie takie łożysko kupić? (na allegro nie ma, chyba, że ja to źle określam).
Pozdrawiam.
- Rafał

z tego co ,mi wiadomo nie kupisz samego łożyska ,a łożysko to 6006 RS ale nie typowe ,normalna 6006 ma szerokosc 13 mma to z podpory 19 mm,wystepuje w komplecie z półoska ii podpora:eek:

Ostatnia edycja:
z tego co ,mi wiadomo nie kupisz samego łożyska ,a łożysko to 6006 RS ale nie typowe ,normalna 6006 ma szerokosc 13 mma to z podpory 19 mm,wystepuje w komplecie z półoska ii podpora:eek:
Właśnie takie miałem podejrzenia i okazało się, że całkiem słusznie...
Ciekawe, czy gdybym miał takie łożysko, to czy przy pomocy prasy jego wymiana jest możliwa?
Pozdrawiam.
- Rafał

Amortyzatory
Powrót