M
mar_1981
Guest
Czy ten termostat będzie pasował do 1,9 JTD 105 KM? Czy firma Vernet coś wam mówi? Warto go założyć?
Jak tak to zaraz klikam "kup teraz".
Jak tak to zaraz klikam "kup teraz".
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
BEHR na dzień dzisiejszy. Vernet chodzi może 1 na 5, poza tym jak masz ustawiona niską temp. załączania wentylatorów w ECU to nonstop w lecie z wł. wiatrakami będziesz jeździł przy Vernecie.
bez przesady, ja od 3 lat mam verneta i nie mam żadnych problemów, temperatura dużo poniżej 90*C jak u Behra
kwestia jakości Vernta no cóż... adekwatna do ceny, polecić go nie mogę bo pękła obudowa, a nowy, który zamówiłem był upaprany jakimś klejem
A jak go kolego zamontowałeś?U mnie zawitał tymczasowo termostat z lanosa 1.5 16V i wiecie co? Działa idealnie.
Najłatwiej to kupić Behra w sklepie firmowym alfa/fiat - oczywiści oryginał a i w necie jest. Coś słabo szukacie:
http://allegro.pl/alfa-romeo-fiat-lancia-jtd-cf3-termostat-nowy-667-i1477827283.html