Żarówki W5W

SEBEK

Nowy
Auto
Black 159 1.9 JTDm 150 KM 2007 r.
Do tablicy tak, ale niebieskie ? hmm

Ostatnia edycja:
Wchodzić wchodzi ale o ile tablicę oświetli w miarę jasno i mniej żółtym światłem niż zwykłe to do kierunków tego nie założysz bo będą świecić na biało. W błotniku są żarówki typowo pomarańczowe W5W.

jak kierunki boczne są pomarańczowe to i biała żarówka da radę
ale jak ktoś założył sobie białe lub clear czy coś takiego to już pomarańczowa żaróweczka być powinna

Ostatnia edycja:
ale jak ktoś założył sobie białe lub clear czy coś takiego to już pomarańczowa żaróweczka być powinna

Sebek ma 156 po FL a tam były zawsze białe kierunki na błotniku.

Sebek ma 156 po FL a tam były zawsze białe kierunki na błotniku.

Zgadza się dokładnie tak.

---------- Post dodany o godzinie 17:04 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:01 ----------

bocian, dzięki za instrukcje ja też mam i chyba nie myślisz, że jestem tak leniwy, żeby tam nie zajżeć ale chciałem się upewnić dlatego, że jeszcze tych zarówek nie wymieniałem a i narazie nie chcem przy tych mrozach rozbierać tych elementów tym bardziej, ze są plastikowe :rolleyes:

A wiec do kierunków zakupie pomarańczowe a do tablicy blue :)

Ostatnia edycja:
bocian, dzięki za instrukcje ja też mam i chyba nie myślisz, że jestem tak leniwy, żeby tam nie zajżeć ale chciałem się upewnić

mnie upewnia instrukcja w sprawie takich pierdół jak żarówki czy bezpieczniki
i dla tego nie "upewniam się na forum" ;)

no i wszystko w temacie o pierdołach ;-)

Amortyzatory
Powrót