Witam ! Mam takie pytanko czy ktos demontował fabryczny spojler w AR 156 ? Bo potrzebuje go wymienic miałem niemiły przypadek i niechce zniszczyc klapy bagaznika..... Z góry dzieki za info!
Witam ! Mam takie pytanko czy ktos demontował fabryczny spojler w AR 156 ? Bo potrzebuje go wymienic miałem niemiły przypadek i niechce zniszczyc klapy bagaznika..... Z góry dzieki za info!
Witam
Rozumiem ze juz zakupiłes razem ze spojlerem i nie wiesz czy jest klejony czy przykrecony :?: ,ja sciagałem u siebie i tak sciagasz tapicerke z klapy ,jesli jest przykrecany to bedziesz widzial śruby po zdjęciu tapicerki jesli je odkrecisz i dalej trzyma to znaczy ze jeszcze jest przyklejony :/ ja miałem troche problemow duzo cierpliwosci mnie to kosztowało delikatnie nożykiem do tapet a jak juz troszke wyskubałem tego kleju to wiekszy nozyk i tak do skutku probuj co chwile czy sie da oderwac ale delikatnie slady po demontazu to 4 dziury klej na bazie silikonu zszedł całkiem i pytanie czy bedziesz zakładał taki sam bo jesli nie to bedziesz musiał malowac jak nie całą klape to napewno częsc
:arrow:
pozdrawiam